Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

De oorlog in beeld - UITVERKOCHT

Schiermonnikoog 1940-1945

Niet eerder is een boek verschenen over het leven op Schiermonnikoog tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Een beeld waarin de menselijke maat voorop staat. Wat hield de oorlog in voor de gewone eilander en de gewone militair, geallieerd of Duits? Hoe begon de oorlog op Schiermonnikoog? Wie waren en hoe leefden de Duitse bezetters? Wat waren de gevolgen van de luchtoorlog en de bombardementen? Wat betekende de oorlog voor het in de duinen gelegen kerkhof Vredenhof? Wat betekende de bouw van de Atlantik Wall voor het eiland? Hoe ging het dagelijkse leven door? En tot slot, hoe eindigde de oorlog op Schiermonnikoog op 11 juni 1945?

Dit boek bevat inleidende teksten maar vooral beeld: ruim 200 veelal niet eerder gepubliceerde foto’s en documenten. Een onmisbaar boek voor iedereen die van Schiermonnikoog houdt.

Bauke Henstra, Eddy van der Noord

Uitgever: Stichting Bunkermuseum Schlei

HIER UITVERKOCHT !!!

€ 0,00

Alleen nog verkrijgbaar bij:
Kolstein, Schiermonnikoog (20 euro)
226 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.