Elke dag dierendag

Onder de Friestalige benaming De Bistedokter verschenen jarenlang in diverse dorpskranten en regionale bladen de veel gelezen columns van dierenarts Menno Jan Wiersma (1961). Zijn belevenissen met dieren op locatie of in zijn plattelandspraktijk hebben niet alleen een informatief karakter, maar zijn vaak ook anekdotisch van aard.

De 103 mooiste, leukste en soms zelfs hilarische voorvallen en observaties heeft Wiersma gebundeld in Elke dag dierendag. Een groot aantal diersoorten, van grootvee tot hamster, dat hij gedurende de 35 jaren na zijn afstuderen heeft behandeld, passeert in een kleurrijke stoet de revue. Niet minder vaak gaat het over hun eigenaren, dus over boeren, burgers en buitenlui. Pas op! Niemand wordt gespaard; zelfs de bistedokter zelf niet …

Menno Wiersma

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 19,50

softcover
paperback 15x23
284 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.