Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Nuver praat

UITVERKOCHT

Anne de Vries, met zijn soepele karakter als dat van een loden deur, is een geboren Leeuwarder. Hoek Voorstreek - Wortelhaven. De Vries neemt u mee naar zijn jeugd. Een jeugd die zich afspeelde in de Berkenstraat, met zijn bijzondere bewoners.

In een boeiende mix van realiteit en fantasie heeft Anne de Vries zijn bij tijd en wijle merkwaardige jeugd opgetekend in verhalen die ontroeren, die u bij de strot grijpen en die u doen dubbelvouwen.

ĎAnne is andersí, aldus zijn hoogbejaarde moeder. Hoe anders bepaalt u zelf wel, na het lezen van vijftig speciaal voor u geselecteerde verhalen.

Anne de Vries

Uitgever: Uitgeverij Louise

UITVERKOCHT

€ 0,00

Paperback
Soft cover
120 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.