Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Vertier in Grou

boek met CD!

‘Vertier in Grou’ is een lust voor oog en oor. Het boek bevat warme en sprankelende teksten, prachtige en unieke beelden en een bruisende cd. Portretten van bijzondere mensen en ‘de jeugd van toen’, verhalen over verschillende feesten en spraakmakende interviews met diverse bandleden van destijds.

De cd maakt dit boek extra speciaal: 21 opnames van 7 Grouster bands laten u genieten van nostalgische jazz-klanken tot opzwepende blues en rock.

Professor Bergini, Jan Riemersma, Kobus Walon, de Instuif & Rieleks, Koffiebars, Jeugdcentrum Why, Brassband Apollo, The Meteors & de Rubo’s, Farmhouse Five, The Maryland Combo, That New Move, Our Persuasion, The Canyon & The Survival Blues Corporation, Skuor, Onafhankelijkheidsfeest 1913, Skipkesilen en De Grouster Merke en FFF.

Bauke Lageveen & Eddy van der Noord

Uitgever: Uitgeverij Louise

€ 22,50

gebonden
harde kaft
160 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.