Stimd Slik

UITVERKOCHT

Een eenduidig Het Bildt bestaat niet. Wat voor de schilderijen van Hendrik Elings geldt, geldt voor de gedichten van Hein Jaap Hilarides, geldt voor heel de streek. Elk heeft zijn eigen Het Bildt en dan nog is het nooit hetzelfde. Plaats en tijd, de eigen gemoedstoestand, alles is van invloed.

De schilder zegt: ,,Ik skilder ín kader. De mÓnsen dieít dír na kike, kinne dír in lÍge wat se dír bij foele." De dichter dicht: ,,Ik erfaar wat ik sien."

De gedichten en de schilderijen in dit boek schetsen een beeld van Het Bildt. Ze leggen sferen vast, ze doen wat met je. Maar wat, dat is niet te benoemen. ,,De mÓnsen kinne dír in lÍge wat se dír bij foele."

Hendrik Elings en Hein Jaap Hilarides

Uitgever: uitgeverij Louise

UITVERKOCHT

€ 0,00

gebonden 30x20
harde kaft
88 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.