Koken met vrienden

UITVERKOCHT

Koken met vrienden is een boek voor de liefhebber van lekker eten. Geserveerd met verhalen van hobbykoks, die door Paula met zorg werden uitgezocht. Ze werken allemaal mee aan het 152 pagina’s rijk geïllustreerde kookboek.

De vrienden, soms zakelijke kennissen of bekenden, stelen de show in Koken Met Vrienden. Paula vroeg aan hen om hun favoriete recept te maken. Het leverde bijzondere creaties op. Van een zomerse cocktail tot een eenvoudige, maar chique manier om kreeft te maken. Van een fantastische taart tot een enorme pot paella.

Koken Met Vrienden is een boek voor iedere liefhebber geworden. Toegankelijke gerechten op een bedje van smakelijke verhalen. Paula Huizenga: ,,Uren babbelen onder het genot van een drankje en een hapje uiteraard of tafelen tot we een ons wegen. Als we dát met ons boek bereiken, is de missie geslaagd!”

Paula Huizenga

Uitgever: uitgeverij Louise

UITVERKOCHT

€ 0,00

harde kaft
gebonden
152 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.