Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

ECO-Coachen

Totaal vernieuwde uitgave!

Met voorwoord van Toon Gerbrands.

Succes is niet alleen het doel, succes is ook een weg.

In dit spetterend vormgegeven boek voor coaches en leidinggevenden beschrijven auteurs Tjalling van den Berg en zijn dochter Berber van den Berg de drie fasen om topprestaties te bereiken.

Aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden, illustraties en opdrachten wordt de lezer geprikkeld na te denken over coachen. Door slimmer, anders, innovatiever, samen en vooral met passie te werken, worden duurzame resultaten geboekt.

Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven, onderwijs en defensie is dit hťt naslagwerk op de route naar succes. Eco-coachen hoort op de lessentabel van alle sportopleidingen en zal een universitaire studie worden!

Berber en Tjalling van den Berg

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 20,00

paperback
soft cover
176 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.