Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Schier door eilander ogen

Hommage aan Jan Abrahamse

Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog.

Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool. Een interviewer en een geďnterviewde. Twee verschillende mannen, maar zij deelden de liefde voor dit mooie eiland. Liefde en warmte straalt uit elk verhaal: geniet ervan en drink er iets bij!

Jan Abrahamse – Hilbrand Abma – Jan Bert Arends – Charlotte Fischer – Clive Hellinga – Bauke Henstra – Henno Hogervorst – Dick Kool – Emmy Mulder Grashuis – Henriëtte Pieperiet – Willem Jilt Visser – Chris Wiersma en Remmelt Mulder

Ilja Zonneveld en Eddy van der Noord

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 20,00

harde kaft
gebonden
128 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.