Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Grijngrime

50 jaar grimeur Arjen van der Grijn

Grimeren is niet alleen een ambacht, het kan ook kunst zijn. Het werk van Arjen van der Grijn is daarvan het levende bewijs. Het begint in 1967. Grijngrime is een ode aan het oeuvre dat hij in 50 jaar heeft opgebouwd.

Grijngrime biedt geen compleet overzicht, daar is geen beginnen aan. Het is een boek vol verhalen van en over de mensen die Arjen in die 50 jaren Ďonder handení heeft gehad. Het toont ook de achterkant van zijn werk en de invloed die het heeft op de artistieke prestaties van de karakters en typetjes die hij creŽert. De ruim 200 prachtige beelden en de bijzondere vormgeving maken Grijngrime tot een lust voor het oog.

Grijngrime bevat bijdragen van onder meer Kees van Kooten en Wim de Bie, Herman Koch, Michiel Romeyn, Kees Prins, Jack Wouterse, Niek Barendsen, Stefan de Walle, Erik van Muiswinkel, Steven de Jong, Rients Gratama, Ira Judjovskaja, Syb van der Ploeg, Kasper van Kooten, Youp van ít Hek, Wim van der Grijn, Jan Keja en Ids van der Krieke.

Ben Rebel Luc Runderkamp en Marianne de Rijke

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 19,50

harde kaft
gebonden
232 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.