Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

'100' jaar De Klomp

jubileumboek vv Leeuwarden

Een officieel jubileum gaat het niet meer worden, maar onopgemerkt zal het virtuele 100 jarige bestaan van de voetbalvereniging vv Leeuwarden niet voorbij gaan. Club-archivaris Henk van der Veen is jarenlang bezig geweest met het samenstellen van een jubileumboek en zijn levenswerk is nu klaar. In een indrukwekkend document wordt de oprichting (14 augustus 1917) van vv Leeuwarden beschreven tot aan het moment van de fusie (1 juli 2013) en de opname (samen met de voetbalvereniging ‘Rood Geel’) in sc Leovardia.

Een geschiedenis die voert van ‘de Oldehove’ (waar de eerste wedstrijden op klompen werden gespeeld en waaraan de latere bijnaam ‘de Klomp’ is ontleend) tot aan de verhuizing naar de huidige speellocatie aan ‘het Kalverdijkje’. Alles komt voorbij in een 272 pagina’s tellend document waarin 300 vaak unieke foto’s te bewonderen zijn.

Een imposant boek met een schitterende vormgeving.

Henk van der Veen

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 25,00

gebonden
harde kaft
272 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.