Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

De klaine prins

UTFERKOCHT - bestellen fia Stichting Bildts Aigene

Dut prachtige moderne sproky, skreven foor jong en oud en illustreerd deur de auteur, wort over de hele wereld tot de klassiken rekend.

De ferteller, n piloat, ferhaalt hoet hij na n noadlanding met syn flygtg in de woestyn de klaine prns teugenkomt. De wize en betoverende ferhalen diet de klaine prns fertelt over de planeet wert hij weunt met n aigenwize blom, over de ndere planeten diet hij besoekt met hur nvvere beweuners en over syn gefecht met de slechte saadsys, make de klaine prns tot n allerliefst en onfergeetlik figuur.

Antoine de Saint Exupry (1900) waar n Frns skriver en fligenier. Hij skreef dut boek n jaar foor syn doad. In dienst fan de geallieerden worde hij in de Tweede Wereldoorlog in 1944 na n ferkinningsflucht boven beset Frankryk deur n Dtse jachtfliger delskoaten.

Antoine de Saint Exupry

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 0,00

harde kaft A4
gebonden
96 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficint. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.