Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Een eiland stilte

De gedichten in Een eiland stilte zijn gebaseerd op de Chinese poŽzie. Voor Chinezen is poŽzie de hoogste vorm van kunst. Chinese poŽzie kent geen grammatica zoals wij die kennen en welke wij gewend zijn. De gedichten zijn zowel antithetisch binnen als tussen de regels. ĎHet genieten van wederzijdse tegenstellingení had ook de titel van deze bundel kunnen zijn. De gedichten zijn een uiting van beeld- en klanktaal en met overstijgende themaís.

Een eiland stilte bevat gedichten over Schiermonnikoog. Over de duinen, het strand, de zee, over eilanders zoals Hendrik de vuurtorenwachter. Over vrienden van Paul Rupert, zoals Dick Bruna en Ruud Lubbers. Over wijsgeleerden en kunstenaars als Spinoza, Tao, Plato en Bach. Over natuurkunde: het Bellís theorema en Quantummechanica, de Galaxy, Zwarte Gaten en het ISS ruimtestation.

Soms brengt Rupert kunst en zijn persoonlijke wereld bij elkaar in een gedicht. Zoals in het ontroerend mooie gedicht ĎMijn dochter speelt voor het eerst Satieí.

Geniet van de beelden die deze gedichten oproepen!

Paul Rupert

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 24,50

gebonden linnen
harde kaft
264 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.