Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Op stand in Leeuwarden

179 jaar Harlingerstraatweg

Op stand in Leeuwarden toont 179 jaar geschiedenis van de Harlingerstraatweg. Een straat met geschiedenis, met kwaliteit en allure, met variatie, met verschillende bouwstijlen en bouwtijden, met pommeranten en prominenten en met diverse functies, gebruiken en verhoudingen.

Ooit met een zwembad, een harddraversbaan, een tenniscomplex, een tram, enkele boerderijen en een monumentaal pand als Baens Ein. Nu met ruim honderd woningen, een kerk, een begraafplaats en een bijzonder plein ‘in het midden’.

In drie delen geeft het boek hierover een samenhangend beeld. Met in deel 1 een beschrijving op hoofdlijn van de ontwikkelingsgeschiedenis, in deel 2 een verdieping daarvan in acht thematische hoofdstukken en in deel 3 een beschrijving van alle aanliggende woonhuizen. Tussendoor staan persoonlijke verhalen van zeven (oud)bewoners.

Walter Kromhout

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 30,00

genaaid gebonden
luxe met foliedruk, 26x26
256 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiënt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.