Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Maritieme kunstkaarten

setje van zes dubbelzijdige kaarten

Nederland was eeuwenlang een toonaangevende scheepvaartnatie. Op kleine scheepjes, met de wind als enige energiebron, voer men op rivieren, meren, zeeŽn en oceanen. Geen wonder dat veel woorden en uitdrukkingen in ons dagelijks taalgebruik een maritieme oorsprong hebben. Deze uitdrukkingen zijn veelal metaforen om situaties, onderlinge verhoudingen of gebeurtenissen aan te geven. Het boek Met de kloten voor het blok van auteur Kris Heijnis zit er vol mee. Dit boek is ook verkrijgbaar via uitgeverij Louise.

Zes van die uitdrukkingen zijn door kunstenares Alette de Groot geschilderd en zijn vastgelegd in prachtig uitgevoerde dubbelzijdige kunstkaarten. De uitleg behorend bij de uitdrukkingen zijn opgetekend op de achterkant van de kaarten.

Alette de Groot en Kris Heijnis

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 9,95

setje van 6 dubbelzijdige kaarten + enveloppes

6 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.