Winkelwagen

Bezig met laden...

Stationsweg 26
9001 EH Grou
t 0566-621976

Een open weg

Dit boek bevat 25 overdenkingen van Reinier Nummerdor over teksten uit de vier evangeliŽn en ťťn uit het Thomasevangelie. Van Advent tot na Pasen, Jezus volgend op zijn weg. Reinier is predikant en sinds 2020 verbonden aan streekgemeente De Slachsang. Hij en zijn vrouw zijn als vrijwilligers en toekomstige kloosterbewoners betrokken bij Nijkleaster te Jorwert.

Dit boek is opgedragen aan Robert Smits, die 33 jaar geleden werd gegrepen door het lot van de straatkinderen in Rio. De opbrengst van deze uitgave komt volledig ten goede aan de Stichting Help mij Leven, die Robert vanuit Nederland ondersteunt.

Reinier Nummerdor

Uitgever: uitgeverij Louise

€ 19,50

gebonden genaaid
harde kaft
170 pagina's

levering

Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw bestelling krijgt u uw boek(en) thuisgestuurd.

betaling

U kunt alleen via iDEAL betalen, veilig en efficiŽnt. Per bestelling wordt een bedrag van 2 euro aan verzendkosten gerekend.

privacy

De Wet bescherming persoons-
gegevens (Wbp) verplicht web-
winkels om het verzenden van
persoonsgegevens via internet te beveiligen. Door gebruik te maken van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen een website en de bezoekers versleuteld en daarmee misbruik door derden tegengegaan. De website van  Uitgeverij Louise is voorzien van een SSL certificaat. Klik hier voor het privacyreglement.